banner1
banner2
banner3
banner-1.1

WILUJENG KA PANDA NGANGGO MOBIL

Panda mobil anu dioperasikeun ku Hankoubei, nami lengkep Hankoubei Import sareng Expert Service Co., ltd, éta mangrupikeun anak perusahaan anu dipiboga sacara lengkep tina Zall Smart commerce Group (02098.HK), salah sahiji 100 perusahaan top di Cina sareng perusahaan anu didaptarkeun dewan utama HongKong. Perusahaan diadegkeun dina 2015 ku modal anu kadaptar 50 juta RMB.
Kami mangrupikeun perusahaan ékspor mobil anu mimiti dianggo di Cina, sareng ogé anu pangageungna di Provinsi Hubei. Dumasar di Wuhan, komitmen pikeun ngawangun platform jasa ékspor mobil bekas anu komprehensif pikeun ngalayanan nagara-nagara "Sabuk sareng Jalan", khusus janten eksportir mobil bekas panggedéna di Cina.

Produk unggulan