hdbg

BYD han

BYD han

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
BYD Han Sedan SUV LC0CE6CD5M1038474 2021/4/1 0 2.0T 180W DCT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Listrik hawuk Cina VI 4960/1910/1495 BYD487ZQB 4 5 LHD Turbo Supercharger Roda opat payun
BYD han (3)
BYD han (10)
BYD han (7)

Gaya luar BYD Han EV nyoko gaya desain anyar-anyar, sareng gaya wahana pisan avant-garde sareng dinamis. Bagian hareup mobil ngadopsi desain anu ditutup, sareng hiasan Chrome anu ngalir di payuneun mobil dilengkepan lampu lampu anu seukeut dina dua sisi, anu tiasa dikenal pisan. Bentuk tukang mobil ogé dinamis sareng modis, sareng bentuk lampu tukangna pinuh ku rasa téknologi. Garis sadaya kendaraan buleud sareng rata, sareng koefisien tarik pisan handap. Gaya interior BYD Han EV neraskeun basa desain gaya kulawarga BYD, sareng tata ruang interiorna saderhana sareng gaya. Bagian kontrol pusat ngadopsi bentuk anu ditunda, sareng ukuran layar kontrol pusat ngahontal 15,6 inci, anu ningkatkeun dampak visual mobil. Han EV ogé ngagaduhan standar sareng panel instrumen LCD lengkep sareng pakakas éléktronik, anu pinuh ku téknologi; akselerasi 3,9 detik anu ngagedekeun 100 kilométer BYD Han diposisikan salaku kandaraan listrik murni pikeun kendaraan sedeng sareng ageung, sareng éta bakal langsung nyambung sareng modél 3 sareng Tesla model Tesla saatos daptar. Xiaopeng P7 dihasilkeun pikeun bersaing, tapi saha waé anu terang Han terang yén kakuatan mobil ieu kuat pisan. Han DM dilengkepan mesin 2.0 turbocharged kalayan kakuatan maksimum 192 horsepower. Mesin pembakaran internal hungkul henteu cekap. BYD ogé ngalengkepan Han sareng motor permanén sinkron motor sareng kakuatan kuda sakitar 245 tenaga kuda. Hasilna, kakuatan komprehensif Han ngahontal sakitar 400 tenaga kuda, anu ngan ukur sakitar 300.000. Sajauh mobil domestik, éta ngan saukur luar biasa. Salian ti model DM, Han ogé nyayogikeun modél EV. Dina hal pasokan batréna, Han EV nganggo batré sabeulah nyalira. Kalayan ékspansi kapasitas produksi, éta salajengna tiasa ngirangan biaya sareng nyayogikeun konsumén langkung umur batre. Diskon ageung. Batré sabeulah ogé ngagaduhan performa anu hadé dina hal umur batréna anu merenah. Umur batre maksimal pikeun kendaraan roda dua tiasa ngahontal 605 kilométer. Salaku tambahan pikeun daya tahan, drive roda opat ngagaduhan prestasi tambahan, anu ngamungkinkeun Han ngagancangkeun tina 100 kilométer janten ngan 3,9 detik, sareng prestasina henteu kalah ka mobil olahraga di pasar. Salaku tambahan, kinerja rem luar biasa Han ogé pantes disebatkeun. Jarak eureun 100-kilométer 32.8 méter leres henteu goréng dina tingkat ieu. Bagian interior anu paling narik ati nyaéta layar sentral kontrol 15,6 inci tina kontrol pusat, anu dilengkepan ku sistem sambungan jaringan cerdas DiLink 3.0 milik BYD. Antarbeungeut tampilan anu gaya sareng tampilan inpormasi anu beunghar pasti bakal meunang cinta seueur nonoman. Salaku tambahan, aya konfigurasi téknologi sapertos parkir otomatis skénario APA lengkep sareng kendaraan OTA pamutahiran jauh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk kategori