hdbg

BYD Tang

BYD Tang

pedaran pondok:

Kandaraan TANG 2021 mangrupikeun mobil ageung tujuh korsi anu ngagambarkeun mantra BYD tina "Desain kalayan Gairah". Éta gampang ngagabungkeun kaanggotaan wétan sareng kesederhanaan kulon, salaku idéntitas desain BYD. Tang SUV mangrupikeun simbol komitmen BYD kana inovasi, téknologi sareng desain. Éksternal anu pikaresepeun sareng interiorna anu lega ngajantenkeun Tang menawan sareng pikaresepeun. Kandaraanna ngagaduhan ruang anu cekap, kalayan tujuh korsi dina tilu jajar anu tiasa disaluyukeun sareng kalenturan lengkep. Interior mobilna nganggo panel kontrol terpusat anu inovatif anu muterkeun 90 ° kanggo operasi anu gampang & fleksibel.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
BYD Tang Sedan SUV sedeng LC0CD4C47L1054228 2020/11/1 0 2.0T 380W DCT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Listrik Hideung Cina VI 4870/1950/1725 BYD487ZQB 5 7 LHD Turbo Supercharger Ganda motor roda opat
BYD Tang (1)
BYD Tang (2)
BYD Tang (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk kategori