hdbg

Dongfeng Chaolong EQ6700LT beus

Dongfeng Chaolong EQ6700LT beus

pedaran pondok:

Mobil opsional kaluar tina rak koper, AC (3160mm), kualitas na 5580kg; 2. Jandéla sisi opsional parsial push atanapi struktur beungkeutan lengkep atanapi jandela dina struktur campuran, panto tilepan opsional, opsional Kaca spion séjén. 3. Parabot mobil satelit fungsi perekam perjalanan fungsi; alat wates kagancangan alat, wates kecepatan 100km / jam. YC4E140-42, YC4D130-45, kakuatan net mesin YC4D140-45 nyaéta: 98kW, 91KW, 98KW. Modél ABS: CM4XL-4S / 4K (4S / 4M), defroster 24V, 170W, korsi biasa (25 korsi), wiper listrik anti kerok, lampu kombinasi hareup-hareup, satengah sunshade, 700 gulungan langit, kipas listrik, Tampilan internal eunteung, pareum seuneu


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe Konfigurasi VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Dongfeng Chaolong Bus wahana komérsial beus sedeng EQ6700LT Bus 25 korsi LG38FHDEXFA003513 Sep-15 80000 3.0L 103 MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi (mm) Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Basis roda Modél Chassis
solar hawuk Cina IV 7480/2360 / 2950,3160mm YC4D140-45 2 25-30 LHD 3800mm EQ6650K6AC

Mobil opsional kaluar tina rak koper, AC (3160mm), kualitas na 5580kg; 2. Jandéla sisi opsional parsial push atanapi struktur beungkeutan lengkep atanapi jandela dina struktur campuran, panto tilepan opsional, opsional Kaca spion séjén. 3. Parabot mobil satelit fungsi perekam perjalanan fungsi; alat wates kagancangan alat, wates kecepatan 100km / jam. YC4E140-42, YC4D130-45, kakuatan net mesin YC4D140-45 nyaéta: 98kW, 91KW, 98KW. Modél ABS: CM4XL-4S / 4K (4S / 4M), defroster 24V, 170W, korsi biasa (25 korsi), wiper listrik anti kerok, lampu kombinasi hareup-hareup, satengah sunshade, 700 gulungan langit, kipas listrik, Tampilan internal eunteung, pareum seuneu

Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (3)
Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (5)
Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (3)
Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (4)
Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (5)
Dongfeng Chaolong EQ6700LT bus (6)

  • Saméméhna:
  • Teras: