hdbg

Fukuda Aoling MRT

Fukuda Aoling MRT

pedaran pondok:

Awak anu lega sareng tata ruang anu wajar, ruang terbuka pikeun anggota badan janten ngalegaan, sudut anu tiasa diatur tina korsi deui, warna anu tiis sareng anu panghadena tina lawon korsi, bahkan upami perjalanan panjang ogé gampang sareng raoseun. Desain manusiawi dina jero mobil, taliti sareng pertimbangan. Jandéla lega sareng caang nunjukkeun rasa kabuka anu luar biasa, ngajantenkeun perjalanan langkung raoseun sareng caket.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe Konfigurasi VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Foton Aoling wahana komérsial Treuk Treuk lampu 143HP 4.165mter LFNA4HB71ETA20101 Sep-14 160000 2.5L 105 MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi (mm) Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Basis roda Dipeunteun ngamuat Massa
solar Beureum Cina IV 5995/2200/3160 D25TCIE1 2 2 LHD 3360mm 1.495Ton
Fukuda Aoling MRT (1)
Fukuda Aoling MRT (7)
Fukuda Aoling MRT (7)
Fukuda Aoling MRT (4)
Fukuda Aoling MRT (9)
Fukuda Aoling MRT (2)

  • Saméméhna:
  • Teras: