hdbg

Fukuda BJ4253SMFKB - S2

Fukuda BJ4253SMFKB - S2

pedaran pondok:

Dina hal biaya pamakean, mesin rel umum tekanan tinggi langkung hemat bahan bakar. Saklar hemat bahan bakar multi-kaayaan Weichai dilengkepan ku Auman, ditambah ku desain ringan, langkung hemat bahan bakar; 2. Biaya ngagunakeun rel umum tekanan tinggi rendah sareng masa garansi Auman satengah langkung lami tibatan merek anu sanés, janten taun mimiti nganggo mobil dina jangka waktu jaminan, sareng taun mimiti ganti gratis tina suntik bahan bakar, janten ampir henteu kedah ngalereskeun mobil dina taun kahiji. Seueur jalma hariwang perkawis biaya panggunaan anu tinggi, nyaéta salah paham.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe pikeun ngonpigurasikeun VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Foton Auman wahana komérsial traktor 12MT LVBS6PE29L010764 Aug-09 600000 10800 309 12MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir HP) Nyupiran
solar Beureum 国 III / Cina III 7030/2495/3460 ISME385.30 2 2 LHD 420 2010

Dina hal biaya pamakean, mesin rel umum tekanan tinggi langkung hemat bahan bakar. Saklar hemat bahan bakar multi-kaayaan Weichai dilengkepan ku Auman, ditambah ku desain ringan, langkung hemat bahan bakar; 2. Biaya ngagunakeun rel umum tekanan tinggi rendah sareng masa garansi Auman satengah langkung lami tibatan merek anu sanés, janten taun mimiti nganggo mobil dina jangka waktu jaminan, sareng taun mimiti ganti gratis tina suntik bahan bakar, janten ampir henteu kedah ngalereskeun mobil dina taun kahiji. Seueur jalma hariwang perkawis biaya panggunaan anu tinggi, nyaéta salah paham. 3. Teknologi rel umum tekanan tinggi mangrupikeun téknologi dewasa anu diimpor ti luar negeri, ngagunakeun pompa injeksi bahan bakar impor, anu ngagaduhan reliabilitas anu saé, ngirangan pangropéa sareng ningkatkeun kahadiran. Kaamananana luhur. Kaamanan Auman kasohor di industri. Taksi sareng airbag anu ngambang pinuh nyaéta aplikasi domestik mimiti Auman. Taksi awak kendaraanna ngagaduhan titik awal anu luhur sareng didesain saluyu sareng peraturan Éropa. Dina hal kaamanan aktip, diaméter silinder pakéan kemudi ningkat pikeun nyingkahan kaayaan darurat dina kaayaan darurat; Auman ngagunakeun rem mesin, sareng WEichB Weichai sareng Cummins 'Jacobs ngajantenkeun jarak marake langkung pondok. Dina hal kasalametan pasip, taksi Auman tiasa dipindahkeun deui 200mm sacara gembleng saatos tabrakan, mastikeun kasalametan hirup supir dugi ka jauhna. 4. Dina hal asuransi perlindungan lingkungan, Auman nyumponan sarat hukum sareng peraturan nasional. Éta mobil héjo-labél nyata, sareng teu aya masalah dina pamariksaan taunan sareng penjualan mobil salajengna.

Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (9)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (5)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (3)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (1)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (7)
Fukuda Aoling MRT (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk kategori