hdbg

Kota Honda

Kota Honda

pedaran pondok:

Honda dipikaterang pikeun ngamuat Kota sareng fitur mewah sareng seueur pesaing bakal cocog sareng éta. Kota anyar dimuat ku fitur sapertos sunroof, ventilasi AC tukang, kaméra mundur, kontrol iklim touch-bapak, sareng entri sareng kaluar tanpa konci. Peringkat mileage bersertifikat ARAI mangrupikeun anu pangsaéna dina ruas pikeun Honda City boh béngsin atanapi hijian solar. Salah sahiji aspék panyimpenan anu sanés nyaéta rohangan boot, Honda City nganggo 510 liter, ieu masihan alesan cekap pikeun ngarambat nganggo koper ageung sareng beurat. Kontrol sareng pergeseran roda gigi mangrupikeun panggampangna anu ngajantenkeun anjeun nyetir di kota kaayaan pikaresepeun kalayan henteu seueur usaha .onda nawiskeun unit solar praktis, béngsin gancang sareng CVT anu merenah, anu ngarusak anjeun tina hal pilihan. Ogé, rohangan kabin sareng seueur némpél dina kaayaan sédan ngajantenkeun hirup anjeun langkung raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Honda Kota Sedan Kompak LHGGM2533D2052515 2013/12/1 90000 1,5L MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin bodas Cina V 4450/1695/1477 L15B2 4 5 LHD Aspirasi Alam Mesin hareup
Honda City (6)
Honda City (5)
Honda City (2)

Sagala aspek konsumsi bahan bakar sareng rohangan listrik cukup nyugemakeun. Hal anu paling nyugemakeun nyaéta rohangan. Honda MM ngalakukeun padamelan anu hadé, naha éta mangrupikeun ruang hareup sareng tukang atanapi ruang panyimpenan. Aya ogé mesin. Téknologi mesin Honda dijamin. Ieu ogé alesan penting naha urang milih Fengfan. Penampilan: Penampilan Fengfan LP resep pisan. Éta rada modis. Sahenteuna katingalina langkung saé tibatan anu lami sareng cocog pikeun nonoman. Awak sisi na katingalina ramping, sareng antena sirip hiu katingali sanggup. Interior: Kuring ngagaleuh interior hideung, anu masihan kuring sentuhan anu langkung sportif sareng langkung pribadi. Interiorna henteu wareg sabab korsi na didamel tina flannel. Kuring resep korsi kulit atanapi korsi lawon anu mirip sareng Binzhi. Tapi kabiasaan damelna saé, praktis sareng awét, sareng mobil dina harga ieu moal meryogikeun seueur teuing. Panel instrumen lumayan katingali, sareng warna na robih ku konsumsi bahan bakar nalika nyetir. Spasi: Ruang panyimpenan Fengfan masih cekap ayeuna. Jok supir sareng panto co-pilot tiasa nyayogikeun payung sareng telepon sélulér. Kotak sarung tangan co-pilot ogé kawilang ageung sareng praktis, sareng sagala rupa dokumén sering dilebetna. Baris tukang langkung warna dina ruang tunggang, jarak payun sareng tukang lega pisan, LP alit, sareng teu aya tekanan kanggo lebet sareng nyebrangan suku. Aya ogé seueur rohangan dina kompartemen tukang. Teu aya masalah nempatkeun opat koper. Teu aya tekanan pikeun koper ageung sareng alit ditambah souvenir. Konfigurasi: Konfigurasi ieu dianggap tingkat luhur dina harga ieu; Kakuatan: Henteu kunanaon pikeun ngamimitian, sareng akselerasi D-speed relatif rata-rata. Dina gear S, akselerasi bakal langkung gancang, tapi dina waktos anu sami mesinna langkung gancang, noise mesin bakal langkung atra. Mesin Bumi Impian dicocogkeun sareng kotak centang tanpa step CVT, kalayan kakuatan lemes sareng teu aya frustasi anu jelas. Penanganan: setir Fengfan rada hampang sareng gampang dioperasikeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji titik awal pikeun milih Fengfan. Sangkan LP sareng LP gampang dianggo. Engké, saatos nyandak mobilna, anjeunna nyobian kalayan saé, sareng operasi na rada lancar, sanaos anjeunna kirang nyetir. Konsumsi bahan bakar: hemat bahan bakar! Ngahémat suluh! Ngahémat suluh! Anu penting nyarios tilu kali! Mesin Bumi Impian masih épisién bahan bakar, sareng ngalir seueur di kota, nunjukkeun konsumsi bahan bakar 6,8L100km, anu cukup nyugemakeun. Kadang-kadang angkat ka pinggiran kota dina akhir minggu ogé nyéépkeun sakedik suluh. Kuring biasana muka daun héjo leutik nalika nyetir di daérah perkotaan. Ngahémat bahan bakar henteu gumantung kana niupan ~ Nyaman: Korsi bungkus ogé, kanyamanan umum tina diuk dina mobil saé, sareng éta masih raoseun pisan. . Nyaéta, kontrol noise relatif umum.


  • Saméméhna:
  • Teras: