hdbg

Honda CIVIC

Honda CIVIC

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Honda CIVIC Sedan Kompak LVHFC1656L6260715 2020/7/6 16000 1,5T CVT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Bodas Cina VI 4658/1800/1416 L15B8 4 5 LHD Turbo Supercharger Mesin hareup

1. Ékonomi Bahan Bakar Puncak

Hondas dipikaterang ngagaduhan ékonomi suluh anu hadé. Dugi ka taun 2020 Honda Civic, éta aya di luhur kelas na. Kalayan mesin turbo 1,5-L sareng CVT dilengkepan, anjeun tiasa dugi ka 32 mpg di kota sareng 42 mpg di jalan raya. Nomer anu berkesan, leres? Komo mesin 2.0-L tiasa ngabantosan ékonomi suluh anu saé dina dasar LX motong kalayan 30 mpg di kota sareng 38 mpg di jalan raya.

Honda CIVIC (4)
Honda CIVIC (6)
Honda(CIVIC)  (2)

2. Naék Nyaman sareng Sporty

The Civic nawiskeun campuran anu hébat pikeun kanyamanan sareng olah raga. Naékna raoseun cukup olahraga pikeun supir biasa, sareng éta leres-leres rangkep dina ton kanyamanan. Korsi supir anu tiasa diatur tiasa nawiskeun sababaraha konfigurasi anu sanés, sareng korsi éta nawiskeun seueur dukungan. Nyandak perjalanan panjang di Civic lumayan raoseun naha anjeun payun atanapi linggih di tukang.

Honda(CIVIC)  (4)
Honda(CIVIC)  (5)
Honda(CIVIC)  (6)

3. Kabin Spasi

Pikeun mangrupikeun sédan alit, Honda Civic 2020 gaduh seueur rohangan interior anu didamel kalayan pinter pikeun kagunaan. Aya seueur kamar suku di tukang, sareng sunroof henteu ngahalangan rohangan sirah pikeun anu linggih di payun. Komo kamar sirah dina korsi tukang cekap. Kaseueuran jalma déwasa moal ngaraos crunched babarengan, teu sapertos kumaha aranjeunna perasaan di sedan leutik séjén.

4. Bahan kualitas luhur

Honda ngagunakeun sababaraha bahan anu saé kualitasna dina kendaraanna. Sanaos jelas ieu sanés sédan méwah, katingalina sapertos didamel tina sababaraha bahan anu mahal. Permukaan touch-touch mangrupikeun leres-leres pikaresepeun, sareng padding dina korsi karaos siga anu pas kana tonggong, bokong, sareng pingping anjeun. Komo bagian palastik siga anu saéna diwangun. Henteu aya sela-sela sela panél, sareng henteu aya raang anu tiasa didangu nalika nyetir. Sacara umum, aya ngawangun solid pikeun Civic.

5. Pilihan Mesin Turbocharged 1,5-Kuat

Mesin 2.0-L leres-leres ngeunaan kinerja, tapi turbo 1.5-L langkung saé pikeun duaan. Kunaon éta? Nya, 1,5-L écés meunang ékonomi bahan bakar anu langkung saé, tapi éta ogé ngagaduhan pukulan anu kuat. 1.5-L LX hatchback's ngagaduhan 174 hp sareng torsi 162 pon-ft, sareng Sport hatchback ngagaduhan 180 hp sareng torsi 177 pon-ft kalayan transmisi manual 6-speed dilengkepan. Versi CVT bakal masihan anjeun 180 hp sareng torsi 162 pon-ft. 2.0-L garners 158 hp sareng torsi 138 lb-ft, anu karaos langkung leueur. 1,5-L ku CVT tiasa angkat tina 0 dugi ka 60 mph dina ngan 6,7 detik, anu gancang pikeun bagéan ieu.

6. Ngerem Aman

Honda Civic pastina ngagancangkeun ogé, tapi rem na sami ngagemkeun. Pedal marake karasaeun alami handapeun awak anjeun, sareng jumlah tekanan anu anjeun kedah terapkeun henteu karaos kaleuleuwihi. Kendaraanna ngalacak lempeng nalika eureun sareng tiasa ngeureunkeun panik dina jarak anu wajar. Sanajan anjeun kedah ngabantingkeun rem, anjeun bakal ngaraoskeun rasa aman ti aranjeunna.

7. Setir tepat sareng Penanganan

Setir sareng penanganan mangrupikeun sorotan ageung pikeun Honda Civic 2020. Setir boga beurat alami pikeun éta, sareng cara nyetir sigana ampir usaha. Atuh ku sistem rasio variabel, Civic gaduh lacak anu leres bari ngurilingan juru. Kabayangna kandel tapi nyayogikeun umpan balik anu hadé pikeun supir. Awak karasaeun dikompét nalika anjeun muter-muter, henteu masihan sakedik gulung awak. Malah langkung saé, gantung anu disetél kalayan hadé pikeun olahraga. The Civic gaduh sakilo spunk pikeun sédan non-olahraga.

8. Kontrol Iklim Anu Saé

Kontrol iklim tiasa dianggo saé pisan dina nyayogikeun hawa di kabin. Sistem kontrol iklim otomatis dua-zona ngagaduhan kadali anu gampang dipikaterang. Sakali anjeun ngagaduhan aranjeunna sussed kaluar, anjeun tiasa gancang ngarobih setélan pikeun kéngingkeun hawa tiis atanapi haneut anu anjeun peryogikeun. ACna raoseun hébat dina usum panas, sareng kabinna gancang janten panas dina usum tiris.

9. Visibilitas Jelas Sakitar Kandaraan

Tihang hateup hareup langsing sareng disetél lega, masihan supir seueur pisibilitas dina jandéla payun sareng sisi. Aya ogé kaméra tampilan tukang standar anu ngabantosan anjeun pikeun ningali ti tukang. Garis hateup anu condong henteu ngalanggar sakedik tampilan, tapi kaméra matak gampang pikeun kéngingkeun tampilan anu jelas.

10. Spasi Kargo

Spasi kargo mangrupikeun poin anu kuat pikeun Honda Civic 2020. 15.1 méter kubik ruang kargo anu ditawarkeun ku Civic ngajantenkeunana salah sahiji batang paling lega di kelasna. Anjeun tiasa ngadorong korsi ka handap sareng nganggo tarik supados korsi tiasa dilipet. Bukaan anu ageung ieu ngabantosan pikeun ngamaksimalkeun rohangan kargo anu sayogi sahingga anjeun tiasa ngempelkeun barang-barang anu langkung ageung di sakitar na.


  • Saméméhna:
  • Teras: