hdbg

Honda CR-V

Honda CR-V

pedaran pondok:

Freshening 2015 nyandak desain 2.4-liter opat-silinder anu didesain ulang pikeun transmisi variabel kontinyu (CVT). Ékonomi bahan bakar ningkat ku dua mpg ka 24 mpg sacara umum ku sadaya-roda-drive. Penanganan ditingkatkeun, tapi naékna janten langkung sesah. Ribut jalan rada dikirangan, tapi tetep diperhatoskeun, keluhan CR-V perennial. Pembaruan ieu ogé nyandak langkung seueur alat, kalebet kaméra standar cadangan, korsi supir listrik pikeun EX, sareng gerbang tukang listrik anu sayogi. EX sareng trims langkung luhur ngagaduhan sistem infotainment layar sentuh anu teu disangka sareng Honda's LaneWatch, anu nunjukkeun naon anu nyumput di beulah katuhu mobil nalika sinyal ka katuhu. Kami mendakan sistem ieu ngaganggu; éta henteu ngagantikeun pikeun sistem deteksi titik buta nyata anu nutupan kadua sisina. Parabot kaamanan canggih Toyota Sensing, kalebet peringatan tabrakan maju sareng rem darurat otomatis, sayogi dina Touring anu paling luhur. Ditambahkeun bala tina pembaruan 2015 ningkat kinerja CR-V dina tés kacilakaan tumpang tindih leutik IIHS anu nungtut.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Honda CR-V Sedan SUV kompak LVHRM3865G5014326 2016/7/1 80000 2.4L CVT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Hideung Cina IV 4585/1820/1685 K24V6 5 5 LHD Aspirasi Alam Mesin hareup

Ruang korsi belakang sareng rohangan kargo anu bageur, ditambah diménsi kompak sareng penanganan responsif ngajantenkeun gampang parkir sareng teu diémutan pikeun nyetir.
Desain luar mobil anyarna masih saé pisan. Bentuk langsing saluyu sareng éstétika konsumén ngora. Sanaos daérah hawu asupan udara payun henteu ageung, éta nganggo seueur hiasan Chrome sareng desain garis dina sisi awak kendaraan. Éta pisan lemes, sareng desain sadayana tukangeun kuring sigana sorot na. Mimiti, gaya lampu tukang tukang, ogé pangakuan, hiasan Chrome pisan katingalina, pikeun modél Honda tingkat lebet, performa bahan interior tina mobil saleresna teu saé pisan, tapi upami éta mangrupikeun modél di luhur terminal, detil interiorna diatur pisan. Modél ieu ngagunakeun gaya desain simétris sareng raos hirarki anu kuat dina kendali pusat. Upami setir multi-fungsi nyaéta Éta modél low-end, éta henteu nganggo bungkus kulit, sareng ukuran layarna bakal langkung alit, tapi saur kuring mah fungsi hiburan cekap pikeun minuhan rumah tangga sadidinten.
Salaku tambahan, ruang penyimpanan payun sareng tukang modél kieu ogé kawilang saé. Dina hal kakuatan, mesin 1.5T dilengkepan modél ieu gaduh kakuatan maksimum 193 tenaga kuda sareng torsi maksimum 243 Nm. Tina sudut pandang parameter kakuatan, éta ngagaduhan kaunggulan tibatan seueur modél tina tingkat anu sami. Kotak gir CVT anu teras-terasan variabel cocog sareng panggunaan rumah tangga sadidinten tanpa aya masalah, sareng kinerja ékonomi bahan bakar na ogé saé pisan. Ayeuna, kendaraan dipaké pikeun 8,000 kilométer, sareng konsumsi bahan bakar komprehensifna per 100 kilométer dijaga sakitar 8L. Pikeun SUV sapertos kitu Kanggo modél, konsumsi bahan bakar sapertos parantos saé pisan, sareng nalika mobil leres-leres dianggo, kalancaran pergeseran gigi na saé pisan, sareng ampir teu aya rasa hanjelu.


  • Saméméhna:
  • Teras: