hdbg

Honda VEZEL

Honda VEZEL

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Honda VEZEL Sedan Kompak LHGRU1847J2038524 2018/1/1 40000 1,5L CVT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Bodas Cina V 4294/1772/1605 L15B 5 5 LHD Aspirasi Alam Mesin hareup

1: SUV Compact Bergaya anu menonjol diantara pesaing

Salaku salah sahiji anu pang nilai pikeun artos SUV kompak di pasar, kendaraan gaya ieu cocog pikeun individu atanapi kulawarga. Honda Vezel katémbong sportif sareng gaya. Di bagian luarna, Vezel mangrupikeun SUV kompak gaya anu dirancang kalayan tampilan coupé anu nganggo gagang panto anu disumputkeun. Éta ogé ngagaduhan spoiler hateup anu ngajantenkeun langkung sporty. Vezel gaduh mesin 1,5 liter, nangtung tina mesin 1.0-liter Toyota Raize sareng Kia Stonic. Salaku tambahan, dibandingkeun sareng model SUV anu sanés dina kisaran harga anu sami kalayan rata-rata konsumsi bahan bakar dina 18km / l sapertos Toyota Raize, Kia Stonic, Hyundai Venue sareng Mazda CX3, Vezel ngagaduhan konsumsi bahan bakar langkung saé dina 20km / l.

IMG_8795
IMG_8799
IMG_8802

2: Interior sareng Bootspace lega

Salaku SUV kompak, Vezel hadir nganggo interior anu mewah sareng lega kalayan sirah sareng ruang leg anu bageur. Vezel lega pisan, ngajantenkeun janten salah sahiji mobil kulawarga anu langkung sporty di pasar. Naha éta tiasa nempatkeun 3 jalma sacara nyaman di tukang sareng masih seueur sirah sareng ruang suku. Salaku tambahan, bahkan anu jangkungna 185cm tiasa linggih raoseun. Ruang suku na bahkan tiasa dibandingkeun sareng minivan. Dibandingkeun sareng pesaing na dina kisaran harga anu sami, ruang bot Vezel na luhur daptar dina 448 liter. Toyota Raize hadir kalayan 369 liter, Kia Stonic 352 liter, Hyundai Venue 355 liter sareng Mazda CX-3 ngan ukur 240 liter ruang bot. Kalayan ruang bot ageung 448 liter, Vezel tiasa gampang nyimpen barang ageung. Boot anu lega disertakeun ku bukaan anu lega sareng rendah, sahingga langkung gampang pikeun muatan barang anu beurat sareng ageung. Sareng upami anjeun peryogi langkung seueur rohangan, cukup runtuhkeun korsi tukang kanggo kéngingkeun ruang bot anu langkung ageung. Kalayan korsi tukang dibagi 40/60 anu tiasa dibatesan anu tiasa diteundeun rata, anjeun gaduh sababaraha cara pikeun ngamangpaatkeun rohangan Vezel. Fitur ieu bakal saé pikeun kulawarga, nempatkeun bantalan orok, sapédah, jsb. Korsi tukang bahkan tiasa diangkat kanggo nyimpen barang jangkung.

IMG_8797
IMG_8796
IMG_8795

  • Saméméhna:
  • Teras: