hdbg

HOWO 375

HOWO 375

pedaran pondok:

Truk pembuangan opat jembatan ngagaduhan barang ageung pikeun ngangkut kerikil, bahan bangunan, batu, sareng batubara di daérah kidul-kulon. Salah sahijina kusabab jalan gunung anu lungkawing di daérah kidul-kulon; anu kadua kusabab jarak transportasi barang sapertos langkung pondok, sareng treuk dump opat jambatan langkung fleksibel tibatan dump traction. Wates beurat treuk opat-poros nyaéta 31 ton, anu ibarat pedang anu nunjuk ka supir opat jembatan anu langkung ageung. Kalayan ngagantian treuk opat jembatan ku truk dump traction, truk dump opat jembatan anu dileungitkeun lebet kana pasar mobil bekas. Ayeuna, palanggan gaduh seueur pilihan.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe pikeun ngonpigurasikeun VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
 HOWO T6G wahana komérsial Treuk 375 6X4 5.6 LVBSBGMH8HC2 ****** Mar-15 190000 8,765L 273 12MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi (mm) Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir HP) Nm)
solar hejo IVChina IV 858525503490 MC09.38-50 2 3 LHD 375 1760N · m

Fitur Truk HOWO 6x4 Dump:
1. hemat minyak, nyetir kanyamanan sareng kaamanan, kualitas reliabiliti, biaya perawatan murah
2. Mesin: Sinotruk WD615.96E, 375HP
3. Angkat Tipe: jinis angkat payun
4. Cargo Box Bentuk: pasagi atanapi U ngawangun
5. Ukuran Kotak Kargo: 16-20cbm
6. Kandel Kotak kargo: 4 dugi 16mm, Kandel témbok Samping: 3 dugi 14mm kanggo panggunaan anu béda-béda ku palanggan
7. Sistem hidrolik: mérek HYVA atanapi mérek kasohor Cina
8. Kapasitas Beban: 25-30 ton

Aplikasi Kanggo:
1. Pagawéan penambangan: ngangkut bauxite, bijih mangan, emas, batu bara, uranium jsb.
2. Pagawean konstruksi: Ngangkut pasir, batu, runtah konstruksi dll.
3. Pagawéan anu sanés: logistik, tatanén, séwaan jsb.

HOWO T6G (1)
HOWO T6G (6)
HOWO T6G (2)
HOWO T6G (8)
HOWO T6G (5)
HOWO T6G (11)

  • Saméméhna:
  • Teras: