hdbg

HOWO-7 (340)

HOWO-7 (340)

pedaran pondok:

Truk pembuangan opat jembatan ngagaduhan barang ageung pikeun ngangkut kerikil, bahan bangunan, batu, sareng batubara di daérah kidul-kulon. Salah sahijina kusabab jalan gunung anu lungkawing di daérah kidul-kulon; anu kadua kusabab jarak transportasi barang sapertos langkung pondok, sareng treuk dump opat jambatan langkung fleksibel tibatan dump traction. Wates beurat treuk opat-poros nyaéta 31 ton, anu ibarat pedang anu nunjuk ka supir opat jembatan anu langkung ageung. Kalayan ngagantian treuk opat jembatan ku truk dump traction, truk dump opat jembatan anu dileungitkeun lebet kana pasar mobil bekas. Ayeuna, palanggan gaduh seueur pilihan.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe pikeun ngonpigurasikeun VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
HOWO-7 (340) wahana komérsial Treuk 3406X4 5.8 (4.77) LVBSBGMH9FC2 ****** Nov-14 120000 8.3L 249 12MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi (mm) Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir HP) Nm)
solar Beureum IIIChina III 854524963450 D10.34-50 2 2 LHD 340 1490N · m

Truk pembuangan opat jembatan ngagaduhan barang ageung pikeun ngangkut kerikil, bahan bangunan, batu, sareng batubara di daérah kidul-kulon. Salah sahijina kusabab jalan gunung anu lungkawing di daérah kidul-kulon; anu kadua kusabab jarak transportasi barang sapertos langkung pondok, sareng treuk dump opat jambatan langkung fleksibel tibatan dump traction. Wates beurat treuk opat-poros nyaéta 31 ton, anu ibarat pedang anu nunjuk ka supir opat jembatan anu langkung ageung. Kalayan ngagantian treuk opat jembatan ku truk dump traction, truk dump opat jembatan anu dileungitkeun lebet kana pasar mobil bekas. Ayeuna, palanggan gaduh seueur pilihan. Taksi mobil nyoko desain datar-luhur saré, sunshade ageung, sareng lampu lega dina dua sisi sunshade, anu ningkatkeun pisibilitas kendaraan dina wengi sareng dina waktos anu sareng nyiptakeun rasa tilu diménsi kandaraan. Eunteung pandangan tukang anu terpadu ogé ngahijikeun lampu panginget péngkolan, anu henteu ngan ukur ngirangan résistansi angin nyetir tapi ogé ngingetan kendaraan anu sanés.

Karakteristik kulawarga tina nyanghareupan payun khususna atra. Logo "HOWO" berlapis kromos di tengah sareng gril asupan hawa ageung mastikeun disebaran panas. Desain ukuran bemper payun relatif ageung, sareng sisi kenca sareng katuhu bemper didesain nganggo lampu lampu. Lampu ieu ngagaduhan bentuk anu khas sareng raos fiksi ilmiah.

HOWO-7(342)
HOWO-7(345)
HOWO-7(340)
HOWO-7(346)
HOWO-7(343)
HOWO-7(341)

  • Saméméhna:
  • Teras: