hdbg

HOWO T6G

HOWO T6G

pedaran pondok:

HOWO76 Standar taksi, kendali maju sadaya-waja, 55 º hidrolik Dengdekkeun ka payun, sistem panutup kaca wangi 2-panangan sareng tilu kagancangan, kaca layar laminasi kalayan radio hawa anu dialungkeun, korsi supir anu tiasa diteteskeun sacara hidrolik sareng korsi co-supir anu tiasa diatur, kalayan pemanasan sareng sistem ventilasi, visor panonpoé luar, flap atap anu tiasa diatur, kalayan radio stereo / recorder kasét, sabuk kaamanan sareng setir anu tiasa diatur, tanduk hawa, kalayan dukungan 4-point suspénsi ngambang lengkep sareng nyerep shock


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe pikeun ngonpigurasikeun VIN Taun Mileage (KM)
HOWO T6G wahana komérsial Treuk 380 6X4 5.6 LVBSBGMH8HC2 ****** 15 Agustus 160000
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi
solar hejo Cina IV 8585/2550/3490 MC09.38-50 2 2

HOWO76 Standar taksi, kendali maju sadaya-waja, 55 º hidrolik Dengdekkeun ka payun, sistem panutup kaca wangi 2-panangan sareng tilu kagancangan, kaca layar laminasi kalayan radio hawa anu dialungkeun, korsi supir anu tiasa diteteskeun sacara hidrolik sareng korsi co-supir anu tiasa diatur, kalayan pemanasan sareng sistem ventilasi, visor panonpoé luar, flap atap anu tiasa diatur, kalayan radio stereo / recorder kasét, sabuk kaamanan sareng setir anu tiasa diatur, tanduk hawa, kalayan dukungan 4-point suspénsi ngambang lengkep sareng nyerep shock

. Potong interior rada diagem, sareng panel instrumen, poros panto, panel trim interior, sareng pakean permukaan korsi normal.
. Buka kompartemen mesin sacara statis, parios permukaan minyak mesin, kotak gear, setir, sareng sajabana, parios sacara visual yén teu aya kabocoran minyak, sareng teu aya kalainan dina pamariksaan minyak.
.Hurungkeun mesin sareng mimitian sareng ngajalankeun normal dina 2-3 detik. Starterna biasana normal, batréna normal, sareng mesinna ngalir normal (sakitar 15 menit) tanpa aya noise. Lampu sesar instrumen henteu nunjukkeun kalainan.
Tes uji, girboks, sareng fungsi kopling na normal, tanpa noise anu teu normal.
. Pariksa sistem marake. Bantalan rem payun normal sareng bantalan rem tukang jinisna kendang. Saatos nyetir, jarak marake normal sareng teu aya fenomena marake parsial. Cairan marake dipariksa sareng henteu kedah diganti.

HOWO T6G (4)
HOWO T6G (7)
HOWO T6G (2)
HOWO T6G (5)
HOWO T6G (4)
HOWO T6G (6)

  • Saméméhna:
  • Teras: