hdbg

Cina janten éksportir mobil bekas di dunya

news1

Cina ngagaduhan langkung ti 300 juta kandaraan anu kadaptar sareng sadayana fokus kana kendaraan listrik sareng otonom generasi payun, nagara éta bakal janten éksportir mobil anu tos dipimilik pangageungna di dunya.

Kalayan fokus anu ningkat kana EV sareng kendaraan otonom, Cina bakal janten éksportir mobil pre-milik pangageungna di dunya.

New Delhi: Cina ayeuna mangrupikeun pasar panggedéna pikeun kendaraan sareng unggal pabrik otomotif utama di dunya hoyong pisan nyandak pie pasar anu saéna. Di sagigireun kandaraan anu nganggo ICE, éta ogé mangrupikeun pasar pangbadagna pikeun kendaraan listrik ogé.

Cina ayeuna gaduh langkung ti 300 juta kendaraan anu kadaptar. Ieu tiasa janten inventarisasi kandaraan panggedéna pikeun dunya dina waktos anu caket.

Kalayan fokus anu ningkat kana EV sareng kendaraan otonom, Cina bakal janten éksportir mobil pre-milik pangageungna di dunya.

Laporan média nyatakeun yén perusahaan Cina di Guangzhou nembé ngekspor 300 mobil tilas ka pembeli di nagara sapertos Kamboja, Nigeria, Myanmar sareng Rusia.

Ieu mangrupikeun pangiriman anu munggaran pikeun nagara éta kusabab éta ngawatesan ékspor skala ageung kendaraan pra-milik anu sieun yén kualitas anu goréng tiasa ngarusak reputasi aranjeunna. Ogé, bakal aya deui kiriman sapertos kitu.

Ayeuna, ku seueur saham mobil bekas, nagara tujuanna pikeun ngajual mobil ieu ka nagara-nagara anu mana kaamanan sareng émisi émisi entéh. Kualitas mobil Cina anu ningkat tibatan sateuacanna maénkeun peran sanés dina strategi ieu.

Pasar mobil bekas mangrupikeun bagéan énggal dimana sababaraha mobil nyobian nyobian nasibna. Di nagara maju, langkung ti dua kali mobil tilas dijual janten mobil anyar.

Salaku conto, di pasar Amérika Serikat, 17,2 juta kandaraan anyar anu dijual taun 2018 dibandingkeun sareng 40,2 juta kendaraan anu dianggo sareng gap ieu diperkirakeun ngalegaan di 2019.

Harga mobil anyar anu teras-terasan sareng sajumlah ageung mobil bekas anu diséwa bakal ngadorong pasar mobil sateuacanna naékkeun seueur deui.

Nagara maju sapertos AS sareng Jepang parantos ngintunkeun kendaraan tilasna ka nagara-nagara berkembang sapertos Mexico, Nigeria salami mangtaun-taun.

Ayeuna, Cina diarepkeun bakal nyandak posisi anu paling penting dina ngekspor kendaraan bekas ka nagara sanés, dimana panjalukna tinggi pikeun alternatif anu langkung mirah tibatan model énggal anu mahal.

Dina 2018, Cina ngajual 28 juta mobil anyar sareng ampir 14 juta mobil tilas. Babandingan diarepkeun bakal gancang dibalik sareng henteu jauh nyaéta waktos dimana kendaraan ieu bakal diékspor ka sababaraha nagara sanés, didorong ku dorongan pamaréntah Cina nuju mobil émisi nol.

Ogé, léngkah ieu bakalan nguatkeun industri mobil Cina, anu ayeuna nuju di lemburna. Kalayan pembuat kebijakan hoyong pisan nguatkeun industri sareng industri Cina, ngintunkeun kendaraan pra-milik ka Afrika, sababaraha nagara Asia sareng Amérika Latin tiasa janten cara anyar.


Pos waktos: Jun-28-2021