hdbg

Cina Mobil Bekas Kanggo Ékspor.

news3 (1)

Kalayan parobahan harga kalapa, harga mobil anyar sareng tilas di Cina laun nyambung sareng pasar internasional, utamina harga mobil tilas janten langkung mirah sareng langkung mirah. Tangtosna, seueur mobil di pasar mobil tilas dijual saatos dua taun nyetir. Masalah kualitas tiasa dipercaya. Kualitas mobil Cina ningkat, sareng seueur nagara berkembang panginten langkung resep mobil Cina murah.

Éta sanés ngan ukur mobil. Dina tilu dasawarsa terakhir, kinerja biaya produk Cina parantos ningkat, sareng sajumlah ageung sababaraha produk parantos mimiti tuang ka pasar global, kalayan turunna harga sacara umum.

Janten naon manpaatna mobil bekas di Cina?

1. Mimiti, éta ngagaduhan seueur pilihan. Nya kitu, harga anggaran mobil anyar tiasa mésér modél séri mobil anu béda sareng konfigurasi, anu ngagaduhan rasio kinerja-ongkos langkung luhur sareng tingkat pangropéa anu langkung luhur tibatan mobil anyar.

2. Éta ékonomis sareng kirang rugi. Anjeun tiasa mésér mobil tina gaya anu sami pikeun satengah atanapi bahkan kirang ti mobil anyar.

3. Laju pager hirup tinggi. Konsumén tiasa ngahémat seueur artos dina pajak beuli kendaraan ku ngagaleuh mobil kadua, sareng teu aya rugi di jual deui.

4. Bagéan ogé cocog. Mobil umumna dipaké nyaéta modél dua taun ka hareup. Industri jasa mobil pikeun suku cadang, kageulisan, perawatan, sareng bagian sanés mobil parantos saé sareng asak, sareng aya seueur bagian mobil. Pamilik mobil umumna henteu kedah buru-buru mésér bagian mobil.

news3 (2)
news3 (3)

Pasar mobil bekas di Cina

Kusabab kaunggulan ieu, mobil tilas tiasa ekonomis sareng ngajantenkeunana janten mobil. Henteu aya bédana panggunaan pagelaran antara mobil tilas sareng mobil anyar, janten mobil kadua teu laun-laun janten bagian tina pilihan jalma. Sakeudeung, pasar mobil bekas anu diékspor ku Cina bakal langkung dewasa sareng standarisasi.

Tangtosna, sateuacan ngekspor sadaya mobil tilas Cina, urang kedah ngalaksanakeun hal-hal ieu:

1. Kontrol kualitas. Kandaraan anu nampi deteksi tautan, henteu kaasup kendaraan kacilakaan, kandaraan pangaturan méter, sareng kendaraan ilegal. Persiapan kendaraan sareng koréksi adaptasi; deteksi ékspor; inpormasi kandaraan express.

2. Pangwangunan platform. Lélang online sareng offline atanapi platform dagang; platform jasa ékspor; asesoris suplai sareng perawatan platform dukungan téknis.

3. Pasar sareng panilitian hukum. Pasar mobil di luar negeri digunakeun; peraturan impor luar negeri; pilihan importir luar negeri.

4. Kontrol résiko. Résiko inventaris; résiko politik sareng kabijakan ngimpor nagara; Nilai tukeur sareng résiko padumukan.

Sadaya mobil bekas anu diekspor di Cina henteu kedah kaluar, tapi ogé kedah ngawangun sistem pendukung pasokan suku cadang, layanan purna jual, sareng sajabana Urang kedah netepkeun sistem operasi ékspor anu saé, ngadamel persiapan anu saé, sareng bisnis ékspor dina dasar turun-ka-bumi.

Kami bakal netepkeun sapuluh sistem manajemen bisnis ékspor utama: sistem kempelan wahana domestik, sistem monitoring sareng evaluasi; sistem palayanan, sistem platform dagang e-commerce; sistem penjualan luar negeri, pergudangan, sareng sistem logistik; sistem jasa kauangan, sistem suplai bagian mobil; luar negeri sistem saatos-jualan, sistem traceability.

news3 (4)

Cina ngekspor mobil bekas

Tanggal 17 Juli 2019, bisnis ékspor mobil panggunaan munggaran Cina ngalayaran di palabuan Nansha, Guangzhou, nyirian tonggak anyar pikeun industri mobil Cina, kalayan pentingna sajarah anu penting.

Ékspor mobil bekas Tionghoa nembé dimimitian, tapi sapertos papakéan sareng produk sanésna, kalayan didukung ku kabijakan, Cina laun-laun bakal néwak nagara-nagara ékspor mobil tilas mobilna sareng akhirna janten nagara ékspor mobil bekas pangageungna. Kalayan standarisasi bertahap pasar, aya langkung seueur kawijakan sareng saluran langsung pikeun industri mobil tilas di Cina. Di payun, industri mobil bekas bakal janten industri anu paling panas.


Pos waktos: Jun-28-2021