hdbg

Dupi anjeun nyetir mobil Cina? Rébuan Aussies nyarios leres

news2

Merek mobil Cina mimiti ngawangun sakumpulan ageung patalimarga Australia. Naha pasar bakal salamet tina hubungan nagara anu gancang buruk?

MOBIL Nungguan Ékspor ka Pasar Dunya di JIANGSU, CHINA (IMAGE: TOP PHOTO / SIPA USA)

Australia dina kaayaan tegang sareng Cina. Tapi teu aya anu ngawartoskeun pembeli mobil Australia anu ngagem impor Cina dina tingkat anu henteu kantos katingal sateuacanna.

Fénoména nunjukkeun kumaha lega hubungan ékonomi Tiongkok sareng Australia parantos ngajantenkeun, sareng kumaha héséna pikeun dua belah pihak pikeun leres-leres ngaluarkeun dirina, bahkan nalika hubungan politik janten bahaya pisan.

Cina parantos gancang ngembangkeun sektor otomotif ieu, nuturkeun jejak tatangga Asia wétan na Jepang sareng Korea. Nagara ieu mangrupikeun tempat ka puluhan gunung, sababaraha diantarana ngabuktoskeun suksés pisan di Australia.

Salaku nempokeun grafik salajengna, penjualan mobil Cina naék 40% taun ieu, sedengkeun penjualan mobil Jérman turun 30%.

news2 (2)

Pikeun ayeuna, jumlah mobil mutlak anu dijual sedeng. Impor mobil Tionghoa ka Australia ngan dina 16,000 - kirang ti 10% tina jumlah penjualan Jepang (188,000) sareng saparapat Korea (77,000).

Tapi pasar mobil domestik Cina anu pangageungna di dunya - 21 juta mobil dijual taun ka tukang. Nalika paménta domestik di nagara éta ngaleuleungitkeun coronavirus, ngarepkeun langkung seueur anu bocor kana pasar global.

Tina sudut pandang anu mésér, daya tarik mobil Cina jelas-jelas jelas. Anjeun ngiringan seueur artos anu masih aya dina saku anjeun.

Anjeun tiasa mésér Ford Ranger pikeun $ 44.740… atanapi Great Wall Steed $ 24,990.

Anjeun tiasa mésér spésifikasi top Mazda CX-3 harga $ 40,000… atanapi spéster paling top MG ZS kanggo $ 25.500.

MG pernah Morris Garages, dumasarkeun di Oxfordshire, tapi ayeuna dipiboga ku SAIC Motor Corporation Limited, perusahaan anu aya di Shanghai milik nagara Cina. Saatos pameuntasan ékspor anu teu hasil mimiti kalayan merek Chery sareng Tembok Besar, Cina parantos nyandak sababaraha mérek asing pikeun ngabantosan jalan pikeun ékspor na.

Industri mobil Cina parantos kabuka pikeun pitulung asing ti mang umur. Mimiti taun 1984, dina pangaruh pamimpin Deng Xiaoping, Cina ngabagéakeun Volkswagen ka nagara éta.

VW ngadegkeun patungan di Shanghai sareng henteu ningali-ningali deui. Éta mangrupikeun mérek terlaris di nagara éta kalayan langkung ti dua kali pangsa pasar tina Honda anu nempatkeun kadua.

Investasi asing sareng terang kumaha hartosna industri mobil Cina parantos gancang kabisat. Cina ngagaduhan dalapan mobil per 1000 urang taun 2003. Ayeuna gaduh 188. (Australia gaduh 730, Hong Kong gaduh 92.)

Cina ngamangpaatkeun intelektual asing dugi ka ayeuna. Kitu ogé MG, éta ngagaduhan marque Inggris sanés anu kawéntar, LDV. Upami anjeun mendakan tukangeun LDV dina pangunjung ayeuna anjeun tiasa pastikeun éta didamel di Cina sareng milik Cina sepenuhnya.

Volvo milik Cina ogé, ku konglomerat otomotif basis Hangzhou Geely. Geely ngadamel sababaraha Volvo di Cina. Mésér mobil Éropa anu méwah sareng aya kamungkinan éta dilakukeun di Cina - sanaos Volvo Australia henteu gampang éta terang tepatna mobilna didamel. Tesla ogé parantos muka pabrik di Cina.

Ngadamel mobil di Asia pastina sanés langkah anyar pikeun industri otomotif global. Sumber mobil kadua pangageungna Australia nyaéta Thailand, sanaos Thailand henteu ngagaduhan merek anu dikenal. Janten urang tiasa ngarepkeun aliran mobil Cina anu ageung ka Australia, sahenteuna salami hubungan ékonomi henteu dipecah ku pulitik.

Burukna dramatis dina hubungan antara Australia sareng Cina aya dina luhur politisasi sababaraha ékspor Australia. Ékspor daging sapi, sa'ir sareng anggur sadayana parantos diadu. Atikan ogé.

Présidén Cina Xi Jinping sigana parantos nyandak kaluar tina buku Présidén AS Donald Trump sareng nyusahkeun mitra dagang, istirahat anu utami sareng prakték Cina. Tapi Cina sanés Amérika. Mangrupikeun nagara panghasilan menengah handap sareng gumantung kana ékspor pikeun kamekaran. (Samentawis éta, Amérika ngagaduhan rasio perdagangan-ka-PDB panghandapna di nagara mana waé.)

Ieu sababna ékspor mobil Cina pikaresepeun pisan. Sejarah industri mobil Cina mangrupikeun gambaran kagumantunganana kana sesa dunya pikeun kamajuanana. Cina tiasa dibantah jenuh pasar domestik na; kota-kota na padet pisan sareng jalan-jalan na dilangkungan.

Kanggo ayeuna, Cina ngan ukur ngekspor 3% produksi mobil na, tapi upami hoyong ékonomi na tetep teras perlu diekspor deui.

Pasar mobil Cina saderhana tapi gancang ngembang Australia mangrupikeun bagian tina kasempetan ageung pikeun Cina pikeun ngajantenkeun perekonomianana langkung kuat.

Urang kedah terang yén urang henteu ngan ukur nyandak mobil Cina murah. Kami penting pikeun pangembangan ékonomi Cina - sareng pangwangunan ékonomi mangrupikeun sumber legitimasi pikeun pamaréntah Cina.

Dina pertandingan geopolitik anu hébat urang tiasa janten alit - tapi kami henteu leungit tina ngungkit Cina.


Pos waktos: Jun-28-2021