hdbg

Warta Industri

  • China Used Cars For Export.

    Cina Mobil Bekas Kanggo Ékspor.

    Kalayan parobahan harga kalapa, harga mobil anyar sareng tilas di Cina laun nyambung sareng pasar internasional, utamina harga mobil tilas janten langkung mirah sareng langkung mirah. Tangtosna, seueur mobil dina mobil tilas ...
    Maca deui
  • China to be world’s largest used car exporter

    Cina janten éksportir mobil bekas di dunya

    Cina ngagaduhan langkung ti 300 juta kandaraan anu kadaptar sareng sadayana fokus kana kendaraan listrik sareng otonom generasi payun, nagara éta bakal janten éksportir mobil anu tos dipimilik pangageungna di dunya. Kalayan fokus anu ningkat dina EV sareng otonom ...
    Maca deui