hdbg

Mobil Dipaké Panda

logo

Asalna "Mobil Terpakai Panda" asal Wuhan, anu mangrupikeun kota tengah anu leres sareng mangrupikeun kota industri panggedéna di Cina, kalayan kaunggulan ngadamel ranté industri khususna pembuatan mobil, ngembangkeun jaringan logistik sareng dukungan ageung pamaréntah lokal pikeun ngekspor bisnis.

"Panda Used Car" mangrupikeun mérek ékspor mobil bekas anu propésional anu dibawah Hankoubei Import and Export Service Co., Ltd., anu mangrupikeun cabang tina Zall Smart Commerce Group (02098.HK, Zall mangrupikeun perusahaan swasta sareng platform dagang digital paling laris di Provinsi Hubei, kalayan lingkup bisnis kalebet: Perdagangan, manufaktur Pesawat, Pelabuhan, Perbankan, Sepakbola, sareng sajabana). Kalayan dukungan ti pamaréntah lokal sareng perusahaan induk anu kuat, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa ékspor mobil profesional pikeun sadaya daérah saalam dunya, khususna nagara-nagara "Sabuk & Jalan".

Mudah-mudahan “Mobil Terpakai Panda” laun-laun bakal ngambah jero haté konsumén sapertos harta karun nasional Cina-Panda anu kawéntar!

aba

Naha milih kami:

Panyingkepan Pinuh: Kami latihan panyingkepan lengkep sareng sadaya kendaraan anu dianggo kami. Kami leres-leres nalungtik unggal kandaraan anu ngalangkungan panto kami pikeun mastikeun yén éta cocog atanapi ngalangkungan standar ketat kami.

Dokumén lengkep: Anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sagala sareng sadaya inpormasi anu tiasa urang kumpul dina salah sahiji mobil kami sateuacan anjeun mésér.

Aula deklarasi Bea Cukai

Tempat pengawasan ekslusif bea cukai

Pusat jasa komprehensif perdagangan luar negeri

Pusat gudang impor sareng ékspor

Taman industri e-commerce cross

Gudang beungkeut

Hankoubei, nami lengkep Hankoubei Impor sareng Ahli Layanan Co, ltd, éta mangrupikeun cabangna milik Zall Smart commerce Group (02098.HK), salah sahiji 100 perusahaan luhur di Cina sareng perusahaan anu didaptarkeun dina dewan utama HongKong . Perusahaan diadegkeun dina 2015 ku modal anu kadaptar 50 juta RMB.

Kami mangrupikeun perusahaan ékspor mobil anu mimiti dianggo di Cina, sareng ogé anu pangageungna di Provinsi Hubei. Dumasar di Wuhan, komitmen pikeun ngawangun platform jasa ékspor mobil bekas anu komprehensif pikeun ngalayanan nagara-nagara "Sabuk sareng Jalan", khusus janten eksportir mobil bekas panggedéna di Cina.
Nilai Bisnis: Palanggan Mimiti, Jalma Anu Fokus, Gairah pikeun Kaunggulan

Lingkup Bisnis: penjualan kendaraan bekas, jasa purna jual, pameran, ékspor, pasar dagang, nyéwa mobil, jasa kauangan, logistik, jst.