hdbg

Palayanan Profesional

Dumasar kana tim manajemen kelas hiji, nyayogikeun palanggan kami pikeun propésional jasa kalayan hiji-eureun, solusi hemat sareng pribadi pikeun bisnis ékspor internasional kandaraan anu dianggo.

Import Regulation Investigation

Penyelidikan Peraturan Impor

Used Vehicle Recommending

Nganggo Kandaraan Anu Nyarankeun

Used Vehicle Quality Checking

Pariksa Kualitas Kandaraan Anu Dianggo

Exhibition

Pameran

Export

Ékspor

Trading Market

Pasar Dagang

Logistics

Logistik

Insurance

Asuransi

Financial Service

Layanan Keuangan

After-Sale Service

Saatos-Dijual Service

Auto Spare Parts

Suku cadang Otomatis

Car Rental

Sewa Mobil

Diajar deui

1. Palayanan Logistik
Pengiriman: ngaliput 5 daérah luar negeri kalebet Asia Tenggara, Afrika, Rusia, Amérika Kidul sareng Wétan Tengah.
Angkutan karéta: nganggo Cina Railway Express pikeun ngahubung sareng CIS (Rusia, Kazakhstan, jsb)
Angkutan darat: ngagunakeun angkutan darat pikeun ngahubung sareng basis ékspor, pusat ékspor, palabuhan sareng karéta nasional.

2. Palayanan Keuangan
Ku ngagunakeun téknologi data ageung, nyayogikeun jasa finalisial multi-tingkat pikeun mitra kami

3. Saatos-Dijual Service
Ngadegkeun cabang luar negeri di Afrika, Asia Tenggara, Rusia sareng daérah sanés, nyetél jaringan layanan jual-di luar negeri anu lengkep sareng mékanisme tanggap darurat, sareng mekarkeun jaringan layanan purna jual kanggo nyayogikeun nasabah jasa-jasa berkualitas sareng éfisién.

4. Sewa Mobil
Dina raraga ngarengsekeun masalah kakurangan mobil, dumasarkeun kana kabiasaan konsumsi lokal, nyayogikeun palanggan jasa jasa mobil gancang sareng merenah sapertos sewa jangka pondok, sewa jangka panjang sareng ngajakan finansial