hdbg

Bandéra beureum HS5

Bandéra beureum HS5

pedaran pondok:

Desain umum Hongqi HS5 ogé bias ngahasilkeun méwah. Penampilan umum langkung atmosfir sareng tenang saluyu sareng posisi anu sami tina mérek Hongqi, sareng detil sadayana ogé saé dilakukeun. Dina waktos anu sasarengan, diperhatoskeun yén interiorna, padamelan sadidinten pisan anggun, sareng panggunaan desain layar dobel sapertos Mercedes-Benz, raos téknologi lengkep, ogé ngajantenkeun Hongqi HS5 langkung maju. Tapi ieu sadayana katingalina, konci na nyaéta ningali di jero HS5. Mimiti nempo chassis.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
Bandéra beureum HS5 Sedan SUV sedeng LFB1E667XLJB01924 2020/1/1 20000 2.0L CVT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Biru Cina IV 4760/1907/1700 CA4GC20TD-32 5 5 LHD Aspirasi Alam Roda opat payun

Sumber sasis Hongqi HS5 sacara béda. Aya anu nyebatkeun asalna tina Mazda, sareng aya ogé anu asalna tina Volkswagen. Nyatana, dua mérek pantes diyakinkeun dina hal chassis, sareng struktur chassis hareup sareng tukang Hongqi HS5 bebas. Sistem gantung, sareng ngenalkeun modél sistem drive opat-roda full-time dina modél luhur, sacara umum katingalina saé, sabab pahlawan anu disebut henteu naroskeun sumberna, henteu janten masalah asal sasisna, naon anu penting nyaéta pagelaran chassis, anu tina pangalaman test drive. Ningali yén HS5 masih raoseun pisan pikeun nyetir, penangananana ogé raoseun pisan. Teras, dina hal rohangan, tumpak karaosan mobil bendera beureum parantos raoseun pisan, janten HS5 ngawariskeun tradisi anu saé ieu, ukuran mobil Éta 4760x1907x1700mm sareng wheelbase nyaéta 2870mm. Éta tiasa ditingali tina parameter yén rohangan raos raoseun. Salaku SUV ukuran sedeng, Hongqi HS5 ngagaduhan kenyamanan nunggang tinggi. Salajengna, hayu urang tingali kakuatanna. HS5 nganggo mesin turbocharged 2.0T kalayan tenaga kuda maksimum 224 horsepower sareng torsi puncak 340 Nm. Rarasaan sakabéh masih saé. Leres, sareng HS5 nganggo transmisi manual otomatis 6-speed, reliabiliti sareng lemesna luar biasa. Dina hal konfigurasi, HS5 dilengkepan sambungan telepon sélulér standar anyar, 4 port USB dina mobil (sareng ngadukung muatan nirkabel), jaringan mobil jasa, Wi-Fi mobil, sareng ngadukung aplikasi mobile Milarian mobil, kadali jarak jauh tina AC, start / stop, panto lock control, display status kendaraan sareng fungsi jasa inpormasi. Kacuali pikeun drive dua-roda low-end, opat modél sanésna dilengkepan sunroof panorama, tailgates listrik, sareng gambar panorama; dina waktos anu sami, aranjeunna dilengkepan monitor tekanan ban, radar parkir payun sareng tukang (low sareng mid-range sareng 4 payun sareng 4 rear, sareng high-end sareng 6 belakang 4) sareng konfigurasi Kagunaan sapertos gambar pidéo payun sareng tukang standar, sareng konfigurasi HS5 umumna masih euyeub pisan.

Red flag HS5 (1)
IMG_8761
IMG_8764

  • Saméméhna:
  • Teras: