hdbg

SHACMAN M3000

SHACMAN M3000

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél Brand Modél Sub Tipe pikeun ngonpigurasikeun VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
M3000 wahana komérsial traktor  (SX4250MC4C1) LVBSBGMH8HC2 ****** Sep-14 170000 11.596L 316 12MT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi (mm) / Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir HP) Torsi mesin (Nm)
solar biru IV / Cina IV 7005/2550/3885 WP12.430E50 2 2 LHD 430 2060N · m

Shaanxi Automobile Heavy-Duty Cardron M3000 \ nFuel Type Diesel Pindahan / Kakuatan 1159L / 316KW Jumlah Panumpang 3 Jalma Ngamimitian Weichai WP12430E50 Silinder Nomer 6 Rear Axle Speed ​​37 Fatten Special 12ISD200TA Traction Total Massa nyaéta 40 ton Drive Type 6X4 Wheelbase 3175 +1350 kendaraan beuratna ton 188T torsi 2000Nm kapasitas tanki bahan beuleum 700Ln tenaga kuda maksimal [PS] 430 gantung taksi: gantung opat-titik airbag \ laju ditetepkeun (rpm) 1900 bentuk korsi supir utama: korsi damping korsi \ nrear Déskripsi as: Hande 115T poros tukang diidinan beban : 1800 (dua wheelbase) kg \ beban anu teu tiasa diijinkeun tina poros payun: 7000kg \ nABS anti-konci gear payun: 12 gir, gir balik, 2 gir, jandéla listrik, konci kontrol sentral éléktronik

M3000 (2)
M3000 (3)
M3000 (1)
6
Golden Brigade BUS XML6700J28 (7)
M3000 (4)

  • Saméméhna:
  • Teras: