hdbg

Toyota Mahkota

Toyota Mahkota

pedaran pondok:

Atlit Mahkota mangrupikeun mobil anu saé kanggo nyetir - setirna ditimbang saé, sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraos jalan sareng naon anu dilakukeun ku mobil. Naékna teguh, tapi henteu teuing anu teu raoseun di jalan anu raheut. Anu matak pisan anu matak nyaéta kumaha sepi mobilna sareng mesin 2,5 liter genep silinderna. Dianggurkeun, Mahkota ampir jempé - anjeun ngan ukur bakal nguping mesinna dina percepatan beurat. Mesin 2.5 liter ngahasilkeun 149kW sareng torsi 243Nm, langkung ti cukup pikeun nyetir sadidinten. Aya mesin 3 liter sareng 3,5 liter anu langkung ageung, anu raoseun saéna, tapi henteu perlu. anjeunna transmisi otomatis lima-speed anu saé pisan, sareng ciri kakuatan sareng mode és. Modeu kakuatan nyababkeun mesin naék langkung luhur sateuacan ngalih pikeun kinerja anu langkung saé, dimana modeu és bakal ngalih gancang pikeun cekelan anu langkung saé dina kaayaan anu leueur. Aya ogé saklar anu tiasa nyaluyukeun gantung janten langkung kentel pikeun penanganan anu langkung sportif.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
 Toyota Makuta Sedan SUV LTVBG864760061383 2006/4/1 180000 3.0L AMT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Hideung Cina IV 4855/1780/1480 3GR-FE 4 5 LHD Aspirasi Alam drive hareup mesin hareup

Réliabilitas

Toyota Crown dipercaya pisan dipercaya - dipikaterang dina perdagangan salaku 'over-engineered', atanapi diwangun standar anu langkung luhur tibatan anu diperyogikeun. Panilitian urang henteu mendakan aya masalah khusus anu kedah diperhatoskeun, tapi sapertos biasa, mastikeun kendaraanna parantos rutin dilayanan.

Mesin V6 2,5 liter nganggo ranté waktos tibatan cambelt. Ieu hartosna henteu dipikaresep peryogi peryogi diganti, tapi tegangan sareng pompa cai kedah janten bagian tina jasa utama unggal 90.000km.

Toyota Crown-3.0 (1)
Toyota Crown-3.0 (2)
Toyota Crown-3.0 (7)

Kasalametan

Toyota Crown mangrupikeun modél anu kawéntar, dijual anyar utamina di Jepang. Kami henteu tiasa mendakan inpormasi tés kacilakaan anu lumaku.

Wahana révisi kami ngagaduhan tingkat alat-alat kaamanan anu wajar, kalayan supir sareng airbag panumpang, ngerem anti-konci, kontrol stabilitas éléktronik sareng distribusi gaya marake éléktronik. Kaméra ngabalikkeun standar pikeun kaseueuran mobil ieu.

Sajumlah leutik Mahkota anu didamel ti taun 2006 gaduh kontrol pesiar adaptif sareng sistem peringatan tabrakan berbasis radar, anu bakal disada alarem upami anjeun résiko lumpat kana mobil anu aya dihareupeun anjeun.

Korsi tukang ngagaduhan sabuk pengaman tilu-titik pinuh dina sadaya tilu posisi, sareng jok na ISOFIX dipasang sareng tethers dina posisi korsi jandela.

IMG_8775
IMG_8780
IMG_8781

  • Saméméhna:
  • Teras: