hdbg

Toyota Highlander

Toyota Highlander

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
 Toyota Highlander Sedan SUV sedeng LVGEN56A8GG091747 2016/6/1 80000 2.0T AMT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin hawuk Cina IV 4855/1925/1720 8AR-FTS 5 7 LHD Turbo Supercharger Roda opat payun
Toyota Highlander (1)
Toyota Highlander (5)
Toyota Highlander (6)

Desain interior versi domestik Highlander anyar sami sareng vérsi luar negeri. Interiorna dihias ku Chrome Perak di seueur tempat, sareng dilengkepan setir multi-fungsi multi-fungsi. Panel instrumen monochrome 3,5 inci ayeuna ditingkatkeun janten layar multi-fungsi warna TFT 4,2 inci. Tiasa nampilkeun inpormasi kandaraan khusus, péngkolan-demi-péngkolan cut-in fungsi, sareng tampilan distribusi torsi sistem AWD. Salaku tambahan, versi premium sareng model luhur mobil dilengkepan tampilan LCD konsol tengah 10 inci, ngadukung navigasi sora éléktronik, multi-touch, sareng tombol touch disumputkeun di sakitar. Dina hal konfigurasi kaamanan, Highlander énggal gaduh 5 modél konfigurasi ditingkatkeun sareng sistem kaamanan Toyota TSS Smart Travel. Diantarana, sistem peringatan keberangkatan jalur LDA tiasa nyayogikeun supir inpormasi keberangkatan jalur sareng bantosan setir dumasar kana jalan ayeuna atanapi kaayaan nyetir. Sistem kaamanan pra-tabrakan PCS nangtoskeun kamungkinan tabrakan dumasar kana posisi obyék anu dideteksi, gancang sareng rute, ngabantosan anu gaduhna pikeun ngirangan tabrakan atanapi ngirangan pangaruh. Salaku tambahan, mobil anyar ieu ogé dilengkepan fungsi konci roda opat drive, DAC downhill assist control sareng gearbox snow mode. Penampilan Highlander parantos robih sacara signifikan. Raray payun nyoko kana gril asupan udara trapezoidal ageung, anu langkung tangguh. Kisi-kisi caket berlapis krom tunggal dina grille luhur dileungitkeun, sareng janten desain dua kali. Mobil anyar dilengkepan kandang payuneun anyar sareng lampu lampu, lampu ngaji siang siang LED diintegrasikeun kana interior, sareng antena sirip hiu ditambihan. Kelompok lampu buntut mangrupikeun sumber cahaya LED, anu tiasa dipikaterang pisan saatos hurung. Ukuran awak mobilna 4890 * 1925 * 1715mm, sareng wheelbase na 2790mm. Dibandingkeun sareng modél ayeuna, panjang awak naék ku 35mm. Alat-alat opsional kaasup gril payun, kaca spion nganggo kaméra, washer lampu, sareng radar payun. , Logo grafis di payuneun eunteung, kamera hareup, pelek roda, konci panto pinter opsional, sareng sajabana tina segi kakuatan, Highlander énggal dilengkepan mesin turbocharged 2.0T modél 8AR, kalayan kakuatan maksimal 162kW sareng torsi puncak 350Nm. Sistem transmisi dicocogkeun sareng gearbox manual 6-speed, sareng konsumsi bahan bakar komprehensif per 100 kilométer 8,7L.


  • Saméméhna:
  • Teras: