hdbg

Toyota RAV4

Toyota RAV4

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
 Toyota RAV4 Sedan SUV kompak LFMJ34AF8H3108024 2017/4/1 60000 2.5L CVT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin Bodas Cina IV 4600/1845/1690 5AR-FE 5 5 LHD Aspirasi Alam Roda opat payun
Honda City (6)
Honda City (5)
Honda City (2)

Dumasar kana platform TNGA-K, RAV4 Rongfang anu énggal, tiasa disebatkeun parantos ngahontal parobahan anu ngageter bumi. Raray payun na nganggo gril asupan udara segi delapan, sareng gril tengah dihias ku trims Chrome warna abu-abu, ku lampu-lampu LED anu lantip, ngajantenkeun sadaya payuneun katingali ageung sareng dilapis, anu tangguh pisan. Roda anu hideung sareng alis alis anu mantep ngajantenkeun gén off-road RAV4 langkung katingali, masihan jalma dorongan pikeun dijelajah. Dina waktos anu sasarengan, mobil anyar ogé nyayogikeun desain awak warna-meungpeuk dobel anu bergaya sareng individual, anu masihan pangguna langkung seueur pilihan. Spasi nyaman sareng ageung. Sanaos RAV4 Rongfang mangrupikeun SUV kompak, rohangan interiorna masih lega pisan dibandingkeun sareng modél anu sami. Panjang, lebar sareng jangkungna RAV4 Rongfang énggal nyaéta 4600/1855 / 1680mm, sareng roda roda 2690mm. Kacuali jangkungna 10mm langkung handap tina modél ayeuna, data sanés langkung luhur tibatan modél ayeuna, khususna wheelbase parantos ningkat ku 30mm. Diuk di jajaran tukang, anjeun tiasa sacara gampil ngangkat suku Erlang, sareng teu aya tonjolan anu luhur di lantai tukang, sareng pangaturan korsi anu saé tiasa masihan jalma pangalaman nyetir anu raoseun pisan. Konfigurasi lengkep ditingkatkeun. RAV4 anyar dilengkepan setir multi-fungsi, AC otomatis dua-zona, liang hawa AC di tukang, rem tangan éléktronik, mimiti hiji tombol sareng seueur konfigurasi interior sanésna. Versi hibrid 2.5L ogé ngagaduhan standar sareng kendali sentral 10,1 inci + panel instrumen 7 inci, sistem gambar panorama, sareng fungsi pemanasan / tilepan kaca spion. Dina hal konfigurasi kaamanan aktip, sadaya mobil anyar dilengkepan Paket Kasalametan TSS 2.0 Toyota Zhixing sareng sadayana 7 airbag, anu tiasa disebatkeun pinuh ku kaikhlasan sareng bageur.


  • Saméméhna:
  • Teras: