hdbg

Toyoto Corolla

Toyoto Corolla

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Merek Modél Jenis Sub Tipe VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Kakuatan (kw) Pangiriman
 Toyota Corolla Sedan Kompak LFMAP86C6F0153150 2015/11/1 80000 1.6L CWT
Tipe Suluh Warna Standar Émisi Diménsi Modeu Mesin Panto Kamampuh korsi Setir Intake Tipe Nyupiran
Bénsin bodas Cina IV 4630/1775/1480 1ZR-FE 4 5 LHD Aspirasi Alam Mesin hareup

1) Toyota Corolla tradisional dikenal pikeun tilu hal: réliabilitas, kesederhanaan, sareng harga murah ngan pikeun nilai anu pas. Toyota Corolla 2015 henteu nguciwakeun populasi komuter. Anu mésér nampi sadayana anu diarepkeunana ti Corolla sareng seueur deui. Dimimitian ku téknologi sapertos kadali audio anu dipasang dina roda, éntri tanpa konci sareng atap bulan, sareng buleudan kalayan langkah-langkah kaamanan anu luar biasa.

Toyoto Corolla (1)
Toyoto Corolla (2)
Toyoto Corolla (7)

2) Kritik sareng supir tés satuju yén mobil kompak ieu ayeuna langkung raoseun sapertos ukuran tengah dina taun 2015. Toyota ningkatkeun rohangan kamar sareng ruang sirah pikeun nambihan kanyamanan. Tempat duduk di tukang ngaraos hégar sapertos dipan ruang tamu anjeun. Lima korsi tiasa dipersonalisasi ku lawon atanapi leatherette. Korsi payunna ogé parantos dirobih ku Toyota janten langkung tiasa diatur.

Toyoto Corolla (9)
Toyoto(Corolla) (4)
Toyoto(Corolla) (8)

3) Kinerja. Supir tés perhatoskeun bédana dina cara nanganan Toyota Corolla 2015. Mesin opat silinder nambihan sensasi kakuatan pikeun pangalaman nyetir. Sanaos akselerasi masih janten masalah alit, modél anyar ieu mangrupikeun pamutahiran anu pasti.

4) Upami anjeun ngalih ka bumi énggal iraha waé deui, atanapi nyandak budak anjeun ka kuliah atanapi kulawarga ka nagara sanés pikeun liburan, Toyota Corolla mangrupikeun pilihan anu langkung saé tibatan kandaraan anu sami sapertos Mazda3. Barengan pedalaman anu jauh langkung lega aya batang anu langkung ageung.

5) Laporan US sareng Laporan Dunya masihan Toyota Corolla 2014 peringkat kasalametan 9,2 tina 10, sareng fitur kaamanan anu sami bakal saé pisan sataun engké di 2015. Ku sistem Star Star Toyota anu kaamanan, supir yakin yén aranjeunna gé gaduh kendali sareng panguat anu nyadangkeun fitur sapertos marake assist, sistem marake anti-konci sareng sadayana dalapan airbag. Kaméra cadangan opsional ngajantenkeun Toyota Corolla 2015 langkung aman naha éta payun atanapi tibalik.

6) Kesederhanaan. Téknologi modéren anu langkung rumit ayeuna, beuki seueur konsumen pikeun ngahargaan gampangna kadali minimalis. Telepon sélulér janten alit teuing sareng parantos mimiti ageung deui. Dasbor janten "sibuk" pisan sareng sadaya telepon sareng tuas anu supir mendakan dirina lieur ku seueur pilihan. Dash Corolla henteu ngaganggu supir atanapi panumpang. Kirang langkung "bel sareng peluit," atanapi dina hal ieu "suara bip sareng boops," ningkatkeun kaamanan pikeun sadayana.

7) Sistem infotainment Corolla disebat Entune. Entune ngéléhkeun sadaya modél sanésna kalayan ningkatna sora sareng konéktipitasna. Sababaraha dosa katutup ogé ku sistem sora anu kuat.

8) Corollas henteu ngagaduhan Wi-Fi kanggo panumpang, tapi pikeun pangeusi anu leres-leres penting, supirna, aya port USB, Bluetooth, sareng jack audio.

9) Toyota Corolla 2015 mangrupikeun anu munggaran sareng paling mahal. Paringkat sacara konsisten aya dina katégori ieu diantara mobil leutik sanésna, nembé nomer opat belas tina opat puluh. Mangrupikeun beuli khusus pikeun komuter umum.

10) Sadayana satuju yén mileage anu saé penting pisan sanés arah mana ékonomi badé. Angka Corolla mil-per-galon nyaéta 27 di jalan-jalan kota sareng 36 di jalan raya. Bandingkeun sareng Scion xB sareng Chevrolet Cruze anu ukur ngagaduhan supirna 22 mil di kota, sareng Volkswagen Beetle sareng 29 mpg na di jalan raya


  • Saméméhna:
  • Teras: